Post by maitaskgolfbromun on Mar 11, 2022 23:29:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World History Atlas ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World History Atlas IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód mnoho drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ World History Atlas 2022 version ▞▞▞
Velmi důkladná snadno navigovatelná aplikace historie .. děkuji
Nadřízený! Prezentace usnadňuje pochopení jednotlivých událostí v kontextu tehdejšího světa, než jakýkoli jiný formát, který jsem viděl. Hladké ovládání, jasný jazyk, použitelné nástroje a relevantní snímky dělají z této aplikace nutnost pro každého, kdo se zajímá o to, co se stalo dříve. Aplikace s deseti hvězdičkami.
Neuvěřitelná 6hvězdičková aplikace, ale je nabitá vestavěnými sledovači. Mezi nejhorší patří sledovače Facebooku, a proto jsem aplikaci ze svých zařízení odstranil, přestože mě aplikace zaujala.
Tato aplikace je neuvěřitelná! Stojí za to, co jsem za to zaplatil. Je to nejoriginálnější, nejkreativnější a nejvýstižnější aplikace, jakou jsem kdy viděl. Pokud chcete znalosti do školy nebo si jen oprášit nějakou historii, tuto aplikaci rozhodně musíte mít! Díky za vytvoření tohoto vývojáře, je to mistrovské dílo!
To je ideální pro každého milovníka historie. Líbí se mi, že běží velmi hladce offline. Mapa ve spojení s iniciativou a dobře integrovanými ovládacími prvky časové osy z toho dělají jednu z nejlepších aplikací na mém tabletu.
velmi užitečné a musí mít aplikaci pro každého, kdo se zajímá o světové dějiny. Stojí za každou vaši korunu...
Docela zklamaný tbh, koupil aplikaci, jel do Austrálie, přejděte do roku 1788... Nic... Je to jen Evropa a Amerika? Nelze také vizuálně posouvat ve spodní velké oblasti seznamu, což by vizuálně procházelo časem mnohem lépe, než jednoduše vybrat rok z nástroje pro výběr data. A konečně, výkon by mohl být optimalizován, pomalý i na špičkovém zařízení. Jako někdo, kdo nikdy nebyl v historii, to vypadalo jako skvělý způsob, jak se do ní dostat.
Tuto aplikaci doporučuji všem, kteří mají rádi historii. Velmi nadějné. Jsem ohromen, jak je to dobře napsané a kompletní. Máte historii od počátku civilizací až po současnou dobu; obecná a izolovaná fakta. Navíc vám mapa skutečně pomůže situovat fakta v prostoru a čase. Pouze bych kritizoval, že aplikace musí běžet plynuleji, protože někdy zaostává. A také, že nástroj data by neměl být přes mapu nebo časovou osu, protože je velmi užitečné sledovat změny v průběhu času.
Aplikace bývala skvělá, ale už se nebude aktualizovat. Pokaždé, když se pokusím aktualizovat, dostane se jen do poloviny, než se ozve „spojení ztraceno, opakujte znovu později“, zkontroloval jsem a s připojením není nic špatného. Nevím, co mám dělat.
Trochu pomalé, ale velmi užitečné
Jedna z nejlepších, nejinformativnějších a nejkrásnějších aplikací! Už jsem strávil hodiny tím, že jsem zkoumal časové osy historie... a ponořil se hlouběji do detailů, kdekoli se mi líbí. Dobrá práce vývojářům v tomto! Je to klenot!
Skvělá aplikace, která ji vždy používá pro snadné použití a čtení odkazů
No, nemohl jsem si přát víc. Aplikace vytvořená s vášní pro historii. Vše na jednom místě a offline. Asko dvakrát a já to zaplatím.
Je to velmi zaostalé
Úžasná aplikace pro fanoušky historie
World History Atlas Buku & Rujukan ndj
Dobře navržený
Samurai Love Ballad: PARTY Simülasyon cxfh
Jsem amatérský historik a tuto aplikaci neustále používám pro referenci. Většina aplikací jsou prostě časové linie, to je mnohem lepší. Poskytování referencí podle geografie a času. Schopnost zobrazit světové mapy říší a událostí rok co rok je úžasná. Skvělá aplikace lidi!
Prosím, chci vidět Pangeu!
Mnoho malých reptání, ale celkově nejlepší aplikace pro světové dějiny, takže své reptání přeskakuji. Velmi užitečné
nový příspěvek: Nevím proč, ale nejde mi stáhnout. edit: nevadí.
Výborná reference. Vždy jsem měl rád mapy, jak se v čase mění. Nejzábavnějším překvapením bylo vidět slavné plavební linie/značky lodí, jak postupují po celém světě.
Při pokusu o instalaci na nové zařízení (záložka 2) trvá stažení dalšího obsahu věčnost (má WiFi je v pořádku). Pak, když je to konečně hotovo, dostanu stejnou zprávu, že musí znovu stáhnout externí data... zkusilo to několikrát se stejným výsledkem. Fakt průšvih, moc se mi to líbilo.
Problémy se stahováním. Použil jsem tuto aplikaci na svém telefonu, kde to bylo docela působivé vzhledem k omezením malé obrazovky. Rozhodl jsem se jej nainstalovat do mého tabletu. Stahování základního offline obsahu však bylo frustrující. Velmi pomalé, pak se stahování zastaví a restartuje znovu. Udělal to dvakrát.
Informativní a směrodatné.
Стоит своих денег однозначно
Cesta v čase
Aplikace je skvělá, stojí za to peníze. Bál jsem se, že nebude aktualizován, ale nakonec po 9 měsících ano. Mým jediným přáním je častější aktualizace s větším obsahem. 5 hvězdiček Doufám, že to neopustí.
Spíš jako malá aplikace... Spousta událostí na časové ose a vypadá nepřehledně... Vodoznak roku uprostřed mapy ruší... Rok je již uveden nahoře, takže vodoznak není potřeba ... Pozván k posílání dotazů přes kontaktní tlačítko, ale nikdy jsem nedostal odpověď... Ok pro sekundární atlas, ale vůbec to není moje aplikace... Není to špatné, ale byl jsem zklamaný, protože jsem v to doufal něco čtivějšího...
Neuvěřitelná aplikace. Množství historických informací je obrovské. Povinnost pro každého.
Fantastično
Velmi užitečné pro školu, protože organizuje vše na jednom místě. Atlas také pomáhá uvést do kontextu to, co se v daném okamžiku děje po celém světě. Jediným návrhem by bylo dát možnost uzamknout rok, protože může dojít k náhodnému rolování.
Vynikající. Ale... zmatený. Jaká je tedy další nezkušební aplikace světové historie? Je tento atlas vše, co potřebuji?
Jako milovník historie rád sleduji mapu světa napříč věky, možnost vidět svět v kterémkoli konkrétním roce je skvělé. Dám této aplikaci 5 hvězdiček, když budou zahrnuty státy, kmeny a lidé z doby bronzové a v přesnější podobě.
Skvělá aplikace, používám ji už dlouho. Doufám, že bude brzy aktualizován!
Jaká fantastická aplikace. Čekal jsem, že dostanu historický atlas, ale tohle je mnohem podrobnější a zajímavější. Za ty peníze to stojí.
Ne pro Android Velmi pomalé
Nádherná aplikace...moje jít na výzkum..pokud jste milovníkem historie a zeměpisu, musíte to mít...PROSÍM pokračujte v dobré práci!!
Kdo se zajímá o historii! Za tak úžasnou aplikaci bych zaplatil mnohem víc
Originál se mi líbil a na tuto aktualizaci se vyplatí počkat. Myslím si, že dlouholetí příznivci by měli dostat slevu na aktualizaci, ale jinak byli velmi šťastní
Jsem naprosto ohromen. Na začátku to o žádných aplikacích moc často neříkám. Vizuálně příjemné s množstvím informací. Moje skutečné akademické lásky jsou matematika a přírodní vědy, ale přečetl jsem také spoustu historických knih. Udržujte svou práci pravdivou a budete mít fanouška na celý život.
Nejlepší aplikace atlas historie, ALE .. tato aplikace opravdu postrádá názvy měst, regionů, oblastí atd. A také je potřeba větší přiblížení. Pokud se k nim přidají také, bude to perfektní. Edit: Také potřebuje více obsahu, zejména ve starověku: Indie, Střední Asie atd. jsou v B.C. úplně prázdné. Termíny.
mám rád historii
Nefunguje.
Kopie z mé recenze hlavní aplikace. Fascinující, přesně to, co jsem hledal. Líbí se mi, že data jsou v aplikaci. Zkoušel jsem jinou aplikaci a ta vás právě propojila s Wikipedií. Jedná se o plynulejší a robustnější zážitek s několika způsoby navigace a prohlížení dat. Spolu s rozšířením atlasu je to ohromná aplikace a působivý úspěch.
nejlepší aplikace v historii..tak komplexní a pravidelně aktualizované. skvělé peníze stojí za to. dík!